Chili con carne med grönsaker
Svårighetsgrad 2/5
Ingredienser för 4 personer
400 g nötfärs
1 gul lök
1 paprika
1/2 squash, ca 200 g
1 burk bönmix ca 400g
1 tsk salt
1 pressad vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater, 400 g
1/2-1 tsk sambal oelek
2 dl creme fraiche
1 gul lök
1 paprika
1/2 squash, ca 200 g
1 burk bönmix ca 400g
1 tsk salt
1 pressad vitlöksklyfta
1 burk krossade tomater, 400 g
1/2-1 tsk sambal oelek
2 dl creme fraiche
1 påse ruccola ca 70g
Gör så här
Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och squash i bitar. Fräs färsen i smör och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Tillsätt bönor, salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka några min. Servera med creme fraiche och ruccolasallad, hoppas de smakar!

0