2011-02-10 | 19:07:47
Förätten till vår matlagningsfilm
Efter 4 dagars slit, krångel å svordomar ligger äntligen License to cook's matlagningsfilm uppe och här kommer receptet till förrätten
Svårighetsgrad 1/5
Nektariner med fetaost och Prosciutto (4pers)
Ingredienser
2 nektariner
2 nektariner
1 pkt fetaost
1 pkt Prosciutto
Ruccola
Balsamvinäger
Honung (rinnande)
Olivolja
Peppar
1 pkt Prosciutto
Ruccola
Balsamvinäger
Honung (rinnande)
Olivolja
Peppar
Gör så här
Dela nektarinerna i halvor. Lägg på fetaost och vira runt Prosciutto runt nektarinen så det blir som ett litet paket.
Blanda ruccola, olivolja, peppar och balsamvinäger. Krydda efter tycke och smak.
Lägg upp salladen på tallrikar och lägg nektarinpaketen på salladen. Drissla över med lite honung. Klart!
Dela nektarinerna i halvor. Lägg på fetaost och vira runt Prosciutto runt nektarinen så det blir som ett litet paket.
Blanda ruccola, olivolja, peppar och balsamvinäger. Krydda efter tycke och smak.
Lägg upp salladen på tallrikar och lägg nektarinpaketen på salladen. Drissla över med lite honung. Klart!
0 Kommentarer