2011-02-08 | 18:13:36
Kyckling i garam masala

Med inspiration från Indien
Svårighetsgrad 2/5
För fyra peroner
Ingredienser:
500 g kycklingfilé
1 ½ tsk salt
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
1 tsk malen ingefära
2 tsk garam masala
1 tsk gurkmeja
1–2 tsk chilipeppar
smör
1 dl matlagningsgrädde,
2 dl matyoghurt
200 g frysta mangotärningar
Färsk koriander
Gör så här:
Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök, tomatpuré och kryddor i smör i en gryta. Salta kycklingen och låt den fräsa med några min. Tillsätt grädde och yoghurt och låt sjuda ca 5 min. Rör ner mango och sjud ytterligare 2 min. Garnera med koriander. Servera med jasminris och en enkel sallad.
0 Kommentarer