2011-02-08 | 18:13:36

Kyckling i garam masala

Med inspiration från Indien


Svårighetsgrad 2/5

För fyra peroner

 

Ingredienser:

500 g kycklingfilé

1 ½ tsk salt

2 vitlöksklyftor

2 msk tomatpuré

1 tsk malen ingefära

2 tsk garam masala

1 tsk gurkmeja

1–2 tsk chilipeppar

smör

1 dl matlagningsgrädde,

2 dl matyoghurt

200 g frysta mangotärningar

Färsk koriander

 

Gör så här:

Skär kycklingen i bitar. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök, tomatpuré och kryddor i smör i en gryta. Salta kycklingen och låt den fräsa med några min. Tillsätt grädde och yoghurt och låt sjuda ca 5 min. Rör ner mango och sjud ytterligare 2 min. Garnera med koriander. Servera med jasminris och en enkel sallad.

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Här gillar du oss på Facebook, så att det syns på din sida

Här tycker du om vår facebook-sida, och kan se uppdateringar, utan att behöva bli vän med oss