2011-02-08 | 18:09:28

Pork Adobo

Är en klassik Filippinsk rätt med influenser från Spanien

 


Ingredienser:
1 kg revbensspjäll
2 dl vinäger
1 dl sojasås
1/2 dl vatten
4 klyftor vitlök
2 tsk salt
3 st lagerblad
1 buljongtärning
1/4 dl olja
2 tsk svartpepparkorn


Gör så här:
Rensa och skär köttet i kuber

Blanda alla ingredienser och lägg i en gryta.

Låt det koka upp och sjuda tills köttet är kokt och mört

Servera med kokt ris och sallad.

 

Svårighetsgrad: 1/5

 

 

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Här gillar du oss på Facebook, så att det syns på din sida

Här tycker du om vår facebook-sida, och kan se uppdateringar, utan att behöva bli vän med oss